• E Kikkerstraat 8A VII
  • E Kikkerstraat 8A VI
  • E Kikkerstraat 8A V
 

Bekijk hier mijn volledig Portfolio

De moderne tijd is een tijd van beelden. Niet rondom ons, maar op de schermen van telefoons, tablets en PC's. We zijn steeds meer visueel ingesteld. Mede door het digitale tijdperk kunnen we bijna ongelimiteerd foto's maken. Het kost niets meer. Daardoor is de kwaliteit van de foto's niet altijd optimaal. Belichten en verlichten lijken soms termen uit vervlogen tijden. Dat is jammer, want een goede foto valt of staat met beheersing van de techniek. Als Oude Meester uit het analoge tijdperk versta ik mijn vak en met de digitale apparatuur en software loop ik zelfs voorop. Soms kraken mijn hersens, maar ik laat mij mijn vak niet ontnemen.

Met verbazing zie ik de websites van vakantiehuizen, B&B's en hotels. Ik schrik soms van de slechte kwaliteit van het beeldmateriaal. Ik zie foto's met te weinig pixels, te donkere foto's, te lichte foto's, scheve foto's, plat geflitste foto's, etc. Jammer, want met een mooie foto van je vakantieverblijf kun je een belangstellende die nog aarzelt juist over de streep trekken. Slechte foto's gaan ten koste van de klandizie en dus van de inkomsten van de logiesverstrekker.

Het is goed kritisch naar uw beeldmateriaal te kijken en u te verplaatsen in iemand die op zoek is naar accommodatie. Zou u boeken of bladert u toch nog maar even verder?

"Misschien is het tijd voor een betere presentatie."
We hebben nog een leuke aanbieding. (onze folder in pdf opent in een nieuw venster)